recenzije

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

Cemetarian

Tomb of Morbid Stench

Caustic Wound

Death Posture

Vulvathrone

Whoreification

Zorya

Winter/Spirit

Sepultura

Quadra

Gaahls Wyrd

GastiR - Ghosts Invited

Cattle Decapitation

Death Atlas

Lacuna Coil

Black Anima

Enthroned

Cold Black Suns

Hammerfall

Dominion

Bölzer

Lese Majesty

Sodom

Out of the Frontline Trench

hudic

Ne Ergo Dimittas

banner
banner

reportaža

17. 10. 2015  Reportaža: Drunk in Public once again  (17. 10. 2015, Orto Bar Ljubljana)
Prvi letošnji Drunk in Public je izpolnil vsaka pričakovanja in upam, da bosta Skunka v tej smeri v trenutni sezoni tudi nadaljevala.

Report: Primož Kovačič

Fotke: Maja Orešnik

Ponovno se odpira sezona Drunk in Public, pri kateri sta Skunka uvodno poskrbela za hardkor poslastico domačih bendov.

Prva je oder zasedla mlada skupina Wasted Time. Skupina, ki je relativno mlada in šteje 3 mladeniče, preigrava hiter punk rock, ki spominja na skate punk skupine iz devetdesetih. Odigrano precej dobro oz. na mladostniška leta super, žal pa smo temu bili priča le 3 oz. 4 poslušalci, kar pomeni, da so mladeniči praktično imeli vaje v Orto baru.

Drugi so na oder prišli mariborski predstavniki težkega hardkora žanra Until Death. Dvorana se je pri omenjeni zasedbi za dobro polovico napolnila in Until Death so v dobre pol ure predstavili njihovo trenutno vročo izdajo Parasites. Igranje in ozvočenje je bilo v redu, ampak mislim, da se je vsakemu prisotnemu nekako najbolj v spomnil vtisnil nastop pevca Sama Novaka, ki bi pri marsikomu vzbudil asociacijo na Hatebreed in Terror. Dober nastop, a žal prekratek.

Za finalen nastop in končen super vtis pa so poskrbeli trboveljski Kreshesh Nepitash. Že začetek je prisotne v dvorani dvignil komad 20 Stitches, ki so ga izvedli polni agresivno usmerjene dobre volje. Za razliko od prvih dveh skupin, je bilo Kreshesh Nepitash ponujenih 60 minut oz. dobro uro, kar je pomenilo, da so v omenjenem času predstavili prvenec A Piece of Anger, kot tudi nov album This Goes To … kot pravi sam pregovor - vrhunec za konec.

Prvi letošnji Drunk in Public je izpolnil vsaka pričakovanja in upam, da bosta Skunka v tej smeri v trenutni sezoni tudi nadaljevala.

Avtor:
twitter facebook