recenzije

Vulvathrone

Whoreification

Zorya

Winter/Spirit

Sepultura

Quadra

Gaahls Wyrd

GastiR - Ghosts Invited

Cattle Decapitation

Death Atlas

Lacuna Coil

Black Anima

Enthroned

Cold Black Suns

Hammerfall

Dominion

Bölzer

Lese Majesty

Sodom

Out of the Frontline Trench

hudic

Ne Ergo Dimittas

warkings

Reborn

gaerea

Unsettling Whispers

Challenger

Turned to Dust

Voidsphere

To Call / To Speak

Rammstein

Untitled

Fvneral Fvkk

Carnal Confessions

Korn

Nothing

banner
banner

recenzija

10. 10. 2011  Hatewaves - The Tombs  (A389 Recordings, 2011)
Definitivno »a must have« za vsakega ljubitelja hitrih skladb in kričanja pod minuto na skladbo.

Hatewaves ... skupina, ki nam (v bistvu vam, ker nekateri jo poznamo) predstavlja neznanko. Kdo ali kaj so Hatewaves, vam povem po kratkem premoru

… 3 … 2 … 1 …

Hatewaves so torej skupina, katero sestavljajo predstavniki baltimorskega ekstrema, se pravi Pulling Teeth, Triac in pa Stout. Če vas že to ni prepričalo, potem pa se pustite prepričati glasbi!

Predstavniki uličnega ekstrema so nam že v lanskem letu ponudili malo manj kot 10-minutno norijo Taste the Beast in nam zdaj po enem letu ponujajo nadaljevanje norije imenovano The Tombs (katero krasi naslovnica, ki spominja na filme po resničnih dogodkih na Kanalu A).

Album je hiter, kratek, jezen in pomešan med hitrimi zvrstmi. Fantje se sprehajajo od HC-ja v powerviolence v grindcore in ne vem kam še vse bi šel in to v času, ki znaša malo manj kot 4 minute! Ja, prav ste prebrali - vseh 7 skladb se odvije v 3 minutah in približno 48 sekundah. Zavrtiš si album, se spomniš, da te srat in takrat, ko sedeš na školjko in prvič pritisneš, je albuma konec!

WTF?!! Škoda!

Ampak tudi tukaj se reši problem, kajti po ponovnem poslušanju (seveda tipka ''repeat'') se tisto boleče kakanje spremeni v užitek in ne samo ušesa, tudi rit vam je hvaležna. The Tombs je čista klasika in vredna vsake sekunde poslušanja in norenja po bobničih. Definitivno »a must have« za vsakega ljubitelja hitrih skladb in kričanja pod minuto na skladbo.

twitter facebook