recenzije

Watain

Trident Wolf Eclipse

Vasko Atanasoski

Pazi kuče

The Stone

Teatar Apsurda

Brujači

Ladanje

Panikk

Discarded Existence

Stuntman

The Scourge (7'' Flexi EP)

Morbid Angel

Kingdoms Disdained

Midnight

Sweet Death and Ecstasy

All Pigs Must Die

Hostage Animal

Dying Fetus

Wrong One To Fuck With

Neocaesar

11:11

Venom Inc.

Ave

Paradise Lost

Medusa

Več izvajalcev

Split

Integrity

Howling, For The Nightmare Shall Consume

Get The Shot

Infinite Punishment

Eighteen Visions

XVIII

Bloodbound

War of Dragons

banner
banner

recenzija

4. 12. 2017  Stuntman - The Scourge (7'' Flexi EP)  (Prototype Records, 2017)
V mislih se mi prepletajo Axe To Fall ter No Heroes (Converge).

A nisem dobra 2 meseca nazaj omenjal Stuntman in se spraševal oz. opravičeval njihovo odsotnost? Sem. In na moje presenečenje se kaotični francozi letos ponovno vračajo v smeri EP-ja oz. bolje rečeno single izdaje imenovane The Scourge (ker gre le za eno skladbo, katero so izdali na flexi vinyl formatu).

Kaj od omenjene skladbe The Scourge lahko pričakujemo? Sicer sem omenjal večkrat že, da imajo Stuntman v sebi velik delež Coalesce igranja, kot tudi Converge in ne nazadnje tudi Napalm Death. No seveda odvisno od albuma.

In kje se nahaja The Scourge? Po večkratnem tehtnem poslušanju, sem osebno prišel do dejstva, da gre za povsem lično igranje, kot Converge v kasnejših letih.

V mislih se mi prepletajo Axe To Fall ter No Heroes. Kaotična instrumentalna konstrukcija ter histerično divji vokal. Mogoče se tu pa tam za kakšno sekundo sliši Napalm Death vnos, ampak le za sekundo.

Sicer, ne vem kakšne narave je omenjena izdaja, ker konec koncev bi lahko bi bil to povod za nov album, po drugi strani pa gre lahko le za mini izdajo, ki nas opozarja, da na Stuntman ne bomo pozabili.

Kakorkoli že, The Scourge je sam vrh kaotične glasbe in priporočljiv vsem, ki jim glasbeni kaos nudi več, kot le glasbena potešitev.

1.The Scourge

twitter facebook