recenzije

Haspyd

Перехрестя двох вітрів

Liturgy

Origin Of Alimonies

Draconian

Under A Godless Veil

Liturgy

H. A. Q. Q.

Sufosia

Connection Failed

Engulfed

Vengeance of the Fallen

Kryptonomicon

Morbid Return (EP)

Impalement

The Impalement

Nefarious Vermin

Elongated Misery

Ensanguinate

Entranced By Decay (demo)

Paradise Lost

Obsidian

Black Tears Of The Fallen

Nephilim at Your Doorstep

Marax

The Witch

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

banner
banner

recenzija

4. 12. 2017  Stuntman - The Scourge (7'' Flexi EP)  (Prototype Records, 2017)
V mislih se mi prepletajo Axe To Fall ter No Heroes (Converge).

A nisem dobra 2 meseca nazaj omenjal Stuntman in se spraševal oz. opravičeval njihovo odsotnost? Sem. In na moje presenečenje se kaotični francozi letos ponovno vračajo v smeri EP-ja oz. bolje rečeno single izdaje imenovane The Scourge (ker gre le za eno skladbo, katero so izdali na flexi vinyl formatu).

Kaj od omenjene skladbe The Scourge lahko pričakujemo? Sicer sem omenjal večkrat že, da imajo Stuntman v sebi velik delež Coalesce igranja, kot tudi Converge in ne nazadnje tudi Napalm Death. No seveda odvisno od albuma.

In kje se nahaja The Scourge? Po večkratnem tehtnem poslušanju, sem osebno prišel do dejstva, da gre za povsem lično igranje, kot Converge v kasnejših letih.

V mislih se mi prepletajo Axe To Fall ter No Heroes. Kaotična instrumentalna konstrukcija ter histerično divji vokal. Mogoče se tu pa tam za kakšno sekundo sliši Napalm Death vnos, ampak le za sekundo.

Sicer, ne vem kakšne narave je omenjena izdaja, ker konec koncev bi lahko bi bil to povod za nov album, po drugi strani pa gre lahko le za mini izdajo, ki nas opozarja, da na Stuntman ne bomo pozabili.

Kakorkoli že, The Scourge je sam vrh kaotične glasbe in priporočljiv vsem, ki jim glasbeni kaos nudi več, kot le glasbena potešitev.

1.The Scourge

twitter facebook