recenzije

Vitriol

To Bathe From The Throat Of Cowardice

Mgła

Age Of Excuse

Slipknot

We Are Not Your Kind

Dekadent

The Nemean Ordeal

Bad Religion

Age Of Unreason

Vltimas

Something Wicked Marches In

Behemoth

I Loved You At Your Darkest

Več izvajalcev

Menhir

Benighted

Dogs Always Bite Harder Than Their Master

Cryptopsy

The Book Of Suffering - Tome II

Aborted

Terrorvision

Embassy 516

Correlation

Kevlar Bikini

Rants, Riffage, and Rousing Rhythms

Zlobnik

Zlobnik

Nightbearer

Stories From Beyond (EP)

Carnation

Chapel Of Abhorrence

Grob

Metanoia

Immortal

Northern Chaos Gods

banner
banner

recenzija

25. 5. 2011  Agnostic Front - My Life My Way  (Nuclear Blast, 2011)
V celoti gledano, je zadnja izdaja legend čista kvaliteta ...

Agnostic Front … skupina, ki bo večno zapisana na NYHC-sceni (itak, saj so ''godfathers'' – op. ur.), ali pa vsaj ostala v spominu že zaradi tega, ker so oni bili eni prvih, ki so naredili NYHC takšen, kot je danes in jo še vedno poslušamo po vseh teh letih in ki se sedaj vračajo nazaj na sceno po njihovem zadnjem izidu Warriors iz leta 2007.

Čeprav album My Life My Way ni ravno to, česar se spomnite iz leta 1984, ampak bodimo realni: koliko skupin se drži načel že več kot 30 let? Ne kaj preveč dosti in eni izmed njih so definitivno Agnostic Front, pravi vojaki ulic in s tem so tudi upravičeno oklicano botri NYHC-ja in HC-ja nasploh.

Glasbeno so AF še vedno težki, kakor na Warriors, ampak nam nudijo malo več punka z rahlo večjim »trešerskim« pristopom v skladbah, pri bobnih pa je situacija nekako enaka. Vokalno pa so pri Rogerju Miretu rahle spremembe, kajti (pravi) moški, kot je Miret, nam skozi album My Life My Way pokaže svoje surove emocije in rahlo manj celotne ''tough guy Hatebreed'' volje, kar pa bo bolj všeč starejšim AF- in malo manj novejšim oboževalcem. Besedilno pa vemo vsi, kaj pričakovati od AF (the way of life, Hardcore pride …).

V celoti gledano, je zadnja izdaja legend čista kvaliteta, brez kritik, HC-album, ki se je vrnil malo h koreninam, a hkrati vključil tudi modernejše dele in naredil izdelek ponosa.

twitter facebook