recenzije

Black Tears Of The Fallen

Nephilim at Your Doorstep

Marax

The Witch

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

Cemetarian

Tomb of Morbid Stench

Caustic Wound

Death Posture

Vulvathrone

Whoreification

Zorya

Winter/Spirit

Sepultura

Quadra

Gaahls Wyrd

GastiR - Ghosts Invited

Cattle Decapitation

Death Atlas

Lacuna Coil

Black Anima

Enthroned

Cold Black Suns

Hammerfall

Dominion

Bölzer

Lese Majesty

banner
banner

recenzija

17. 1. 2016  Sunn O))) - Kannon  (Southern Lord Records, 2015)
What do you get when you cross a snowman with a vampire? Frostbite.

 

Čemu jočeš, peščeni sin? Čemu tvoje telo plava na večnih plamenih čustvene bolezni hrvaške transcendence? Mar se ne zavedaš, da tistemu, kar tvoja laž meni ni, je upanje v reki človeških videnj prihodnosti v stilu zamegljene duševnosti. Razvrednotenje ekstaze mojega in tvojega, čiščenje tistega, kar ni se naj uvidi kot čistoča kozmičnih namigov o planetarnih vibracijah znotraj paralel, ki so tukaj in zdaj in tam ter nikoli. Urin angelov tudi ni.

Kaj pa je? Spoznanje, da je tvoja bit bruhanje obstoja iz vagine naše zemlje. Posiljena s strani kozmičnih sil, ki so tvoje misli v nečimrnosti lupine duše. Energije mojega upanja, ter praznine sajenja evofrije znotraj lupin naj bodo deprivirane kot ničnost spolne fotografije Jovotovega čela. Nihilizem je laž, laž je smrt, smrt je življenje in življenje je nihilizem. Odpro se oči, a samo tiste v umu, saj gledanje z zrkli je interpretacija okoljskih laži, ki sedijo na piščcih zavedanja. Kar je tam, ni. Čimveč ničesar je še vedno nič in znotraj sebe opazi, da ti gnijejo krila. Mar jih nisi rabil, mar jih nisi opazil, v to kar verjaa meš se povrneš in iz ničesar ne bo reke, katere pesimizem je realnost tebe, mene in nikogar. Čustva so povsod, a prav tako je zrak.

Spustimo se po hribih. Spustimo se po hribih, katerih jarki so mogoče včeraj, čeprav časa ni v tem vorteksu kompleksnosti, preprostosti, čutil ter NK Hrastnik. Sedenje v spirali nebesnega izparevanja po delcih mogoče res ni, a večnost je? Stimulacija membran, rakave celice zavedanja naj ne utopijo številčnosti barv.

Od kod? Do kam?

Tvoje potovanje je muza in njen umetnik nevihta jasnega neba. Pljunem ti v obraz! Pljunem! Kdo si ti? Tvoj obraz žalitev, tvoja glasba smet in tvoje spolno življenje razberem iz tvoje dlani. Reši se okovov in poljubi anus življenja, preden se poserje nate. Zamaši ji rit, a nato bo scalo po tebi. Prepreči z ničemer, saj padec je iluminacija, v kateri se vračajo vsi, katerih napeljava. Ja. Reci ja. Ali da. Reci da odrešitvi in odplaval boš stran od proti. Objemi svoje grehe, da jih lahko odženeš. Pričaj jim! Naj pogledajo izven svojih predalov, kateri so davno zaklenjeni skozi potešenja sebičnosti in zakrivanja potuhnjenega mišljenja, ki je spuščalo izcedke kot še nikogar prej. Ne boj se ničesar, kar ne obstaja v nihajih oblačnega sporazumevanja.

Fukaj! FUKAJ S SILAMI, KI SIJEJO NATE!

Tudi, če ti želijo vtakniti prst v rit. Nobena misel ni za karanteno, je pa mnogotera za zapor. A zapor je samo v mislih. In v realosti. Čigar oče si mu, vendar na mehkobi vračanja udobja ne verjameš? Popravila so skladna in simetrična, a hkrati kaotična. Vezi ostanejo, se prtergajo in spet obstanejo in kot vsrkavam svojučo bit, ne bodi samemu luč ali tema temveč sonce in senca.

In živela sta srečno do konca svojih dni <3

twitter facebook