recenzije

Black Tears Of The Fallen

Nephilim at Your Doorstep

Marax

The Witch

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

Cemetarian

Tomb of Morbid Stench

Caustic Wound

Death Posture

Vulvathrone

Whoreification

Zorya

Winter/Spirit

Sepultura

Quadra

Gaahls Wyrd

GastiR - Ghosts Invited

Cattle Decapitation

Death Atlas

Lacuna Coil

Black Anima

Enthroned

Cold Black Suns

Hammerfall

Dominion

Bölzer

Lese Majesty

banner
banner

recenzija

30. 11. 2014  The Black Dahlia Murder - Grind'Em All  (A389 Recordings, 2014)
Nekako me v manjši dozi vse skupaj asociira na prvenec Unhallowed oz. kot bi izdali še neizdane priredbe, ki niso bile uvrščene na omenjeni album.

Omenjen album vsebuje vse, kar si želim in tudi posledično hrepenim, in sicer dobro skupino, dobro naslovnico, dobro založbo in pa seveda uživanje ob poslušanju pri glasbi.

Če grem po vrsti…

Skupino The Black Dahlia Murder ne bom predstavljal, ker gre za eno izmed tistih skupin, katero spremljam že od samega začetka, in uživajo t.i. svetovni sloves ne glede na žanr, ki ga preigravajo.

Kot skupina sama, mi vizualno potešitev prinese tudi naslovnica, za katero je poskrbel Szymon Siech, ki pa je v preteklosti že naredil mojstrovine za Seven Sisters Of Sleep, Integrity, Rot In Hell, Homewrecker,…. in zadnjih nekaj let velja za človeka z nihilističnem priokusom kreiranja naslovnic, kot tudi plakatov, dizajnov majic, ….

Založbe prav tako kot skupine ne mislim predstavljati, ker je na naši strani bolj ali manj ''stalnica'', saj vedno ponudi kakovostne albume.

Najpomembnejši del celotnega izdelka pa seveda pripada glasbenemu vidiku, kar pomeni 3 skladbam oz. 3 priredbam, ki jih The Black Dahlia Murder nanizajo v dobrih 3 minutah in pol.

Pri  minuto dolgem ''uvodu'' oz. prvi skladbi Ripped Up (Left For Dead), nas že v prvi sekundi preseneti znan vokal pevca Trevorja Strnada, ki ga spremljajo hitri ritmi inštrumentov.

Podoben princip sledi tudi pri preostalih dveh skladbah Rebel Without A Car (Sedition) in zaključni Populous (Gyga), kjer se tu pa tam sliši kakšno bolj grind usmerjeno odstopanje, ampak to je tudi to.

Nekako me v manjši dozi vse skupaj asociira na prvenec Unhallowed oz. kot bi izdali še neizdane priredbe, ki niso bile uvrščene na omenjeni album.

Gre za super dodatek letos izdani DVD izdaji, ki dokazuje, da spadajo med tiste svetovno znane skupine, ki te nikoli ne razočarajo, in pri vsaki izdaji pustijo dober vtis.

twitter facebook