recenzije

Haspyd

Перехрестя двох вітрів

Liturgy

Origin Of Alimonies

Draconian

Under A Godless Veil

Liturgy

H. A. Q. Q.

Sufosia

Connection Failed

Engulfed

Vengeance of the Fallen

Kryptonomicon

Morbid Return (EP)

Impalement

The Impalement

Nefarious Vermin

Elongated Misery

Ensanguinate

Entranced By Decay (demo)

Paradise Lost

Obsidian

Black Tears Of The Fallen

Nephilim at Your Doorstep

Marax

The Witch

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

banner
banner

recenzija

15. 7. 2011  Withdrawal - Faith, Flesh and Blood  (A389 Recordings, 2011)
A389 holy A389 …tako bi lahko opisal ponovno super izdajo omenjene založbe skupine Withdrawal.

Ja in seveda ste vsi v soju temne luči zaradi skupine, ampak nič zato, kajti tukaj verjemite, da ne boste razočarani. Torej, kdo so Withdrawal?

Withdrawal so holy terror skupina, katera v svoj HC vključuje dele HC-ja (thank you, Captain Obvious – ur.), punka in pa thrasha. Seveda je najbolj primerljiva z Integrity, Rot in Hell, The Banner in pa s kančkom Gehenne (holy terror in ne black metal bend). Za seboj so pustili že eno super ploščo in prav tako super EP, katere nujno morate poslušati pred novo izdajo.

Če nadaljujemo pri Faith, Flesh and Blood, nam album ne ponuja nekakšnih novih obzorij in prav tako ne spreminja ''vetrove'' svojega igranja, ampak preden karkoli presojate, to ni slaba zadeva, ampak utrjena holy terror tla, ki nikoli ne razočarajo.

Na plošči se nahajajo - kakor pri vseh dobrih izdajah - le 4 skladbe (ja, žalostno) in v teh 4 skladbah je njihova minutaža ponovno okoli 15 minut in spet lahko začutite srbenje prstov po ponovnem poslušanju celotne brezbožne kreacije.

Seveda zadeva ne bi bila tako dobra, če se ne bi besedila objemala z mrzlimi anti-religijskimi temami ter depresijo v očeh navadnega smrtnika. Skratka, že klasika na holy terror policah.

Če vas poletna vročina utruja in ste potrebni novega in svežega vetra, vam plošček ledene duše in brezčustveni album Faith, Flesh and Blood pride ravno prav.

twitter facebook