recenzije

Liturgy

H. A. Q. Q.

Sufosia

Connection Failed

Engulfed

Vengeance of the Fallen

Kryptonomicon

Morbid Return (EP)

Impalement

The Impalement

Nefarious Vermin

Elongated Misery

Ensanguinate

Entranced By Decay (demo)

Paradise Lost

Obsidian

Black Tears Of The Fallen

Nephilim at Your Doorstep

Marax

The Witch

My Dying Bride

The Ghost Of Orion

Body Count

Carnivore

Lupus

The Geniirising

Warp Chamber

Implements Of Excruciation

Smrt

Sadomasochistic Ritual Temple

Cemetarian

Tomb of Morbid Stench

Caustic Wound

Death Posture

Vulvathrone

Whoreification

banner
banner

recenzija

15. 7. 2011  Power - Death Haunts  (Twelve Gauge Records, 2011)
''Razpičkan'' in agresiven album vsepovprek, definitivno poslušljiv za vse prave HC-oboževalce hitrih ritmov in jeznega dretja brez ''slayerskih rifov'' in ''breakdownov''

Moram priznati, da sem pred kratkim prvič slišal za skupino Power (in verjamem, da nisem edini) in da nimam nobenega znanja o njihovem igranju in o skupini nasploh. A po poglobljenem poslušanju in prav tako poglobljenem iskanju podrobnosti o skupini mi je marsikaj postalo jasno!

Fantje, ki se nahajajo v Washingtonu, nam na ploščku Death Haunts ponujajo 7 dobrih skladb in naj me vrag, da bomo vzeli pod drobnogled tole novo kreacijo HC-punka.

Kot za vsakega gorečega poslušalca, glasbenika in vseh, ki jih glasba zanima bolj kot normalne smrtnike, je pri Death Haunts pomembna izredno dobra produkcija, ki pa v celoti nikoli ne zataji.

Prav tako pa tudi ne zataji dobro preigravanje inštrumentov (od basa pa vse do bobnov), hitro, a še vedno polno emocij skozi ves album. Vokalno pa tudi lahko pričakujete prav mojstrsko delo vokalista preigravanja omenjene zvrsti, nekako tako kot npr. Ray Cappo (Youth of Today).

Poslušanje se v celoti konča po približno 15 minutah in lahko bi rekel, da je to pozitivna in prav tako negativna stran albuma. Kajti, če pomislimo, je res škoda, da se vse konča na izredno hiter in super način, je pa seveda super, da moraš celotni album ponovno poslušati, če ga hočeš dojeti..

Na kratko bi lahko rekel, da resnično obožujem tale plošček in upam, da ga boste tudi vi. ''Razpičkan'' in agresiven album vsepovprek, definitivno poslušljiv za vse prave HC-oboževalce hitrih ritmov in jeznega dretja brez ''slayerskih rifov'' in ''breakdownov''.

twitter facebook